Uniek programma:
De Fitte Ondernemer


ONDERNEMERSPROGRAMMA

DE FITTE ONDERNEMER


Een fit lijf en een fit bedrijf. Wanneer je allebei als doel hebt om persoonlijke groei te creëren, kan een samenwerking niet uitblijven. WOEST Training en Kas Kuppens hebben daarom de handen ineengeslagen en een programma opgezet speciaal voor ondernemers.

Interesse? Klik op onderstaande button, daar vind je alle informatie in een overzicht op de website van Woest Training.

De nieuwe editie start binnenkort, inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Eerst even 'proeven' of het wat voor je is?
Meld je aan voor de try-out.

Heb je interesse? Neem contact met mij op via info@kas-kuppens.nl of telefonisch op: 06- 538 988 54

Bij WOEST Training hebben oprichters Tonnie en Anne Floor zelf ervaren hoeveel positieve veranderingen een fit lijf met zich meebrengt. Zowel privé als zakelijk. Daarom zijn zij vorig jaar gestart met het aanbieden van intensieve cross trainingen die je een fitter en energieker maken.


DOELTREFFEND PROGRAMMA


Ik kom als interim manager vaak ondernemers tegen die druk zijn en onrust en stress ervaren door hun bedrijf. Ik beschik over de gave om de uitdagingen en knelpunten binnen jouw bedrijf snel te signaleren, te doorgronden en hier praktische oplossingen voor te bieden.

Binnen het programma “De Fitte Ondernemer” bundelen WOEST en Kas Kuppens de krachten om ondernemers te laten groeien en zich te ontwikkelen. Door 2x per week intensief te sporten en business trainingen aan te bieden groei jij als ondernemer in de breedste zin van het woord.

Ook hebben ze de hulp ingeschakeld van Sabine Thissen van De Vitaalcoaches. Als vitaalcoach zal zij interessante trainingen geven over voeding en vitaliteit binnen het vaak drukke leven van een ondernemer.


UNIEKE KANS


Voor ondernemers een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen. Hierdoor bereik je meer energie en een scherpere geest. Gevolg? Productiever in je werk, meer structuur en rust, en een sterke leider. Kortom: Een fit lijf én een fit bedrijf!


INTERESSE?


Kijk voor alle informatie op woesttraining.nl of bel me vrijblijvend een keer op 06- 538 98 854. Al helemaal zeker dat je dit wilt doen? Je kunt je hieronder natuurlijk ook direct aanmelden!

Enkele reacties van vorige deelnemers:


“Meer doorzettingsvermogen. Concretere doelstellingen binnen mijn onderneming. En bovendien..fitter! Zomaar een paar doelen die ik heb bereikt door het volgen van het programma van de Fitte Ondernemer. Deze periode hielp mij als mens en als ondernemer weer een stapje verder te komen. Je leert van elkaar als ondernemer maar ziet door de informele sfeer ook hoe je collega ondernemer als mens in elkaar zit. Ik kan iedereen deze leerzame periode aanraden!” Marco van Roekel, Van Roekel Hypotheken

"Ik vond het een erg leuke en leerzame ervaring. De combinatie van sporten en vervolgens met dezelfde personen brainstormen vond ik zeer interessant. Tonnie legt de oefeningen erg goed uit en is in staat om je tot het uiterste te laten gaan. De sessies met Marije hebben mij ook veel geleerd. Soms waren het kleine aanpassingen in mijn dagelijkse werkzaamheden maar die hadden grote positieve veranderingen als gevolg." Niels van de Water, Van de Water administratie- en belastingadviesbureau B.V.DE HANDEN INEEN

Binnen het programma “De Fitte Ondernemer” bundelen WOEST en Kas Kuppens de krachten om ondernemers te laten groeien en zich te ontwikkelen.


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

CONTACT