Communiceren
kun je leren!

COMMUNICATIETRAINING

GRIP OP COMMUNICATIE


Communiceren, we doen het allemaal en ook 24 uur per dag. Verbaal en non-verbaal. Waarom is het dan zo moeilijk? We gebruiken veel aannames en verwachtingen. Ga voor heldere, open en eerlijke communicatie.

In slechts één dagdeel geef ik tips aan teams of jou individueel om de communicatie te verbeteren en uit te leggen hoe communicatie werkt. Hierbij geef ik je inzicht in hoe je (houding) kan overkomen en hoe je grip kunt krijgen op de (soms onhandige) communicatie van je gesprekspartners.


NIEUWSGIERIG?


Wil je weten hoe ik met een gerichte communicatietraining inzicht kan geven in hoe communicatie werkt? Ik kom graag met je in contact!


WHITEPAPER EFFECTIEVE COMMUNICATIETIPS?


Ik heb een whitepaper geschreven met 10 waardevolle en direct toepasbare communicatietips. Wil je deze whitepaper vrijblijvend ontvangen? Vraag hem hier op: https://www.kuppensmanagement.nl/whitepaper-effectieve-communicatietips-aanvragen/.OVER MARIJE

Aangenaam, ik ben Marije Kuppens. Inmiddels goed voor meer dan 18 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

CONTACT