Over Marije

Marije Kuppens


Welkom! Ik woon in Lunteren, ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. Ik ben geboren in een ondernemersgezin en heb dus van dichtbij gezien hoe leuk deze hectiek is. Ik ben in 2005 begonnen als interim secretariële dienstverlener en uitgegroeid naar interimmanager. Met mijn dienstverlenende achtergrond (hotelschool), NIMA-marketing en sales en een dosis praktijkervaring ben ik de meest uiteenlopende ondernemers gaan helpen op de manier die mij het best typeert; lekker praktisch!

Met een kleine 18 jaar aan ervaring op het gebied van office-, management- en organisatieknelpunten, mag ik mezelf inmiddels een echte daadkrachtige bedrijfsorganiser noemen. Ik ben continu op zoek naar kansen. Kansen voor jouw bedrijf maar ook als het gaat om kansen voor de medewerkers. Want zeg nou zelf? Een gelukkige medewerker is van het grootste belang voor de organisatie.

Een mooie tool hiervoor is Profile Dynamics. Als gecertificeerd Profile Dynamics consultant heb ik de mogelijkheid om de drijfveren van de medewerkers in kaart te brengen. Aan de hand van deze drijfveren is een persoonlijk plan voor elke medewerker op te stellen. Mijn mensenkennis en enthousiaste aanpak zorgt er, in combinatie met de theoretische kaders, voor dat mensen het beste uit zichzelf halen. En daar word ik gelukkig van!

Als mensen mij omschrijven komen vaak de woorden secuur, daadkrachtig en breed inzetbaar naar boven. Ik ben iemand die alle klussen aanpakt en zelf graag de handen uit de mouwen steekt. Kenmerkend aan mij is mijn open en eerlijke aanpak. Uit ervaring weet ik inmiddels dat dit zorgt voor een sterkte mate van toegankelijkheid waardoor resultaten sneller bereikt worden. Ik adviseer de ondernemer bij zijn/haar interne organisatie. En ik zorg er samen met de ondernemer voor dat er weer rust komt. Dat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt en waar hij/zij verantwoordelijk voor is.

Keertje kennismaken?


Wil je binnenkort, onder het genot van een kopje koffie, kennis met mij maken en kijken waarin ik de organisatie of de medewerkers kan ondersteunen en versterken? Leuk! Neem contact met mij op en dan ontmoeten wij elkaar binnenkort!

CONTACT