Anderen over
Kuppens Management

DE FITTE ONDERNEMER

Van de Water administratie- en belastingadviesbureau B.V.


Niels van de Water, directeur Van de Water administratie- en belastingadviesbureau: "Ik vond het een erg leuke en leerzame ervaring. De combinatie van sporten en vervolgens met dezelfde personen brainstormen vond ik zeer interessant. Tonnie legt de oefeningen erg goed uit en is in staat om je tot het uiterste te laten gaan. De sessies met Marije en Diana hebben mij ook veel geleerd. Soms waren het kleine aanpassingen in mijn dagelijkse werkzaamheden maar die hadden grote positieve veranderingen als gevolg."

TIMEMANAGEMENT

RANDSTAD


Ilja van de Spreng, intercedent Randstad Nederland B.V.. "Als ik een ander in het kort zou vertellen over de training: Diana en Marije geven je in een informele sfeer informatie en tools om slimmer om te gaan met tijd. Hoe kun je efficiënter werken, waardoor je tijd overhoudt om aan dingen te werken in plaats van de hele dag geleefd te worden. Voor mij was dit een waardevolle training vol tips en trucs om dit beter toepassen. "

TEAMONTWIKKELING

OPMAATZAGEN.nl


Bauke: "OPMAATZAGEN is dé online zagerij en een snel groeiende startup. We hebben in korte tijd veel verschillende nieuwe mensen met eigen karakters aangetrokken die soepel moeten kunnen gaan samenwerken. De Profile Dynamics training die Marije en Diana hebben verzorgd voor het hele team heeft ons veel inzicht gegeven in hoe de verschillende profielen het best kunnen worden ingezet. Erg waardevol!"

INDIVIDUELE ONTWIKKELING

THEONA ZEEUWE


Theona: "Waar word ik echt gelukkig van? Wat zijn mijn drijfveren en waar liggen mijn behoeften? Dit waren vragen die, na twee functies met veel verantwoordelijkheid, steeds bij mij naar boven kwamen. Aan de hand van Profile Dynamics heb ik samen met Marije & Diana gekeken naar antwoorden op deze vragen. Mijn sterke en zwakke punten kan ik nog beter onder woorden brengen en ik weet nu in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom. Een weloverwogen keuze voor een vervolgstap in mijn carrière werd, met de ondersteuning van Marije & Diana, stukken makkelijker!"

De Fitte Ondernemer

Van Roekel Hypotheken


Marco van Roekel, directeur Van Roekel Hypotheken. "Meer doorzettingsvermogen. Concretere doelstellingen binnen mijn onderneming. En bovendien...fitter! Zomaar een paar doelen die ik heb bereikt door het volgen van het programma van De Fitte Ondernemer. Deze periode hielp mij als mens en als ondernemer weer een stapje verder te komen. Je leert van elkaar als ondernemer maar ziet door de informele sfeer ook hoe je collega ondernemer als mens in elkaar zit. Ik kan iedereen deze leerzame periode aanraden!” "

TIMEMANAGEMENT

PBC GROUP


Bart Gerritsen, partner PBC GROUP: "Ook al denk ik dat ik gestructureerd werk, er valt altijd winst te behalen. Deze winst heb ik gepakt door een simpele tip van Marije en Diana tijdens hun Timemanagementtraining: ‘’beantwoord je mail niet direct, maar bewaar dit voor door jou zelf bepaalde momenten per dag’’. Ook vond ik het interessant om te zien dat een model als Eisenhower, welke ik tijdens mijn studie heb gehad nog steeds effectief ingezet kan worden. Aanrader!"


TEAMTRAINING BIJ GSTALT

Nick: "Erg fijn om van je eigen mensen inzichtelijk te hebben wat hen drijft en deze drijfveren in een open setting gezamenlijk te kunnen bespreken. We hebben hiermee niet alleen een betere werksfeer gecreëerd, maar ook meer bewustwording en openere communicatie onderling."

TEAMONTWIKKELING

ERGOSWISS


Bert Koele, directeur ErgoSwiss: "We werken vanuit Amersfoort met een klein team van 4 collega’s dan denk je dat loopt allemaal wel. Maar juist door de teamtraining die Marije ons heeft gegeven en de Profile Dynamics- analyse hebben veel meer inzicht gekregen in elkaar. Naast het stuk persoonlijke ontwikkeling “feest der herkenning” zoals Marije zelf zegt, hebben we als team ook inzicht gekregen in elkaar tijdens dag 1. Dag 2 hebben we heel praktisch ingevuld in wie doet nu wat en is waar verantwoordelijk voor. Met name het grijze gebied is aan bod gekomen en we hebben met concrete heldere afspraken de training afgesloten. Zeer waardevol en zeker van te voren niet gedacht!"

TEAMONTWIKKELING

YOUNGWISE


Lisette de Jong, directeur Youngwise: "Ik ben zo ongelofelijk blij dat jullie met ons aan de slag zijn gegaan. Jullie aanpak is vrolijk, respectvol en zo ontzettend leerzaam. Het heeft zoveel inzicht gegeven en er was zoveel ruimte om in alle vrijheid te spreken over elkaar, het team en het eigen functioneren. Dat kan alleen als er vertrouwen is. Dat is jullie verdienste!"

OOK EENS KENNIS MAKEN?

CONTACT