Elke organisatie
is in beweging!

OP NAAR EEN TOPTEAM

TRAINING VOOR ORGANISATIES


Elke organisatie bestaat uit mensen die samen dagelijks werken aan het product of dienst die geleverd wordt. Je hebt te maken met (interne en externe) klanten en communicatie is hierbij het sleutelwoord.

Vaak merken we dat communicatie en samenwerking thema’s zijn die dagelijks aan de orde zijn, maar vooral omdat het hier aan ontbreekt. Niet iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt of zaken worden al jaren op een bepaalde manier gedaan. Er is een bepaalde structuur die wellicht niet helemaal meer voldoet. Ook de processen zijn hier voor iedereen haalbaar, kortom: de interne organisatie is niet op orde.


BETER PRESTEREN

Wij kunnen je helpen om met een frisse blik naar uw organisatie en vraagstukken te kijken. Denk hierbij aan processen, taakverdeling, communicatie en samenwerking. Wellicht kan een aantal kleine aanpassingen in de structuur de interne organisatie op orde brengen en helpen om nog beter te presteren.

We begeleiden organisaties en afdelingen om te doen waar ze goed in zijn. We helpen met het creëren van rust en structuur. Uiteraard kijken we naar de toekomst en hoe de organisatie hierop kan anticiperen.

Van een goed team naar een topteam!HERKENBAAR?


  • Chaos binnen de interne organisatie
  • Medewerker doet niet wat je gevraagd hebt
  • Gezeik in je team (ja soms zijn harde termen het beste om uit te drukken hoe het voelt!)
  • Processen zijn niet helder?
De training en begeleiding van Kas Kuppens leveren rust, overzicht en plezier! En daarbij is het laatste genoemde wellicht wel het belangrijkste.

BORGING


Nadat we samen aan de slag zijn gegaan, vinden wij contact houden heel erg belangrijk. Het (team)proces moet geborgd worden. Daarnaast verandert de samenstelling van een team en daar moet je op blijven inspelen. De borging vinden wij heel erg belangrijk en een must om het tot een succes te (blijven) komen.


EEN GREEP UIT ONZE TRAININGEN

1. Procestraining

2. Communicatie

3. Timemanagement

4. De Fitte OndernemerWELKE ORGANISATIES?


Binnen onze klantenkring hebben de ondernemers 1 ding gemeen: er is een team! Een team is al een team vanaf 1 collega. En of je nu een tandartspraktijk hebt, een webshop, aannemer bent of een verzekeringskantoor leidt, dat maakt niet uit! Wij zijn er voor jou als ondernemer en voor jouw team.


BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Onze trajecten zijn altijd maatwerk. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!


OVER MARIJE

Aangenaam, ik ben Marije Kuppens. Inmiddels goed voor meer dan 18 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

CONTACT