Van timemanagement
tot betere communicatie

Voor ondernemers


Als ondernemer ben je ooit gestart vanaf 0, misschien al gelijk met een team, maar vaak genoeg ook alleen. Je deed alles zelf en dat was prima te doen. Maar inmiddels ben je gegroeid in omzet, opdrachten, een groter netwerk en personeel aangenomen. Hoe ga je hiermee om?

Voor teams


Inzicht in je team krijg je door inzicht in de individuele persoonlijke drijfveren. Als je weet hoe iemand het beste tot zijn of haar recht komt en het efficiëntst kan samenwerken en communiceren, dan heb je een topteam gevormd.

Voor organisaties


Ik kan je helpen om met een frisse blik naar je organisatie en vraagstukken te kijken. Denk hierbij aan processen, taakverdeling, communicatie en samenwerking. Wellicht kan een aantal kleine aanpassingen in de structuur de organisatie helpen om nog beter te presteren!

 

Profile Dynamics


Naast mijn eigen trainingen werk ik ook veel met Profile Dynamics: zowel individueel als in teamverband. Profile Dynamics maakt drijfveren, vertaald naar een zevental kleuren, van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk. Op basis van een korte en krachtige vragenlijst ontstaat voor elke deelnemer een persoonlijk profiel.

CONTACT