Weer inzicht
in processen

PROCESTRAINING

GRIP OP PROCESSEN


Weet jij hoe het proces binnen jouw organisatie werkt? Het lijkt een logische vraag, maar vaak zie ik dat -naarmate het team en organisatie groeien- het inzicht in de processen verloren gaat. En niet alleen binnen het team, maar ook bij de ondernemer.

Daarnaast zie ik ook regelmatig dat het huidige proces wel een 'refresh' kan gebruiken. Het kan slimmer, efficiënter, beter. De organisatie is in ontwikkeling, de omgeving verandert, de teamsamenstelling is anders, kortom: de (interne) organisatie wijzigt.

Een goed moment om de interne organisatie en dus het proces, eens goed in kaart te brengen. De procestraining is hierbij het middel! Een hele interactieve training welke in korte tijd heel veel informatie geeft vanuit de organisatie.

Samen met jouw team ga ik een aantal uren aan de slag om zo gelijk een verbeterslag te maken.BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?


Wil je weten hoe je met een gerichte procestraining weer inzicht kunt krijgen in de huidige processen? Ik kom graag met je in contact!OVER MARIJE

Aangenaam, ik ben Marije Kuppens. Inmiddels goed voor meer dan 18 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

CONTACT