Anderen over
Teamontwikkeling
bij Kuppens Management

TEAMONTWIKKELING

ERGOSWISS


Bert Koele, directeur ErgoSwiss: "We werken vanuit Amersfoort met een klein team van 4 collega’s dan denk je dat loopt allemaal wel. Maar juist door de teamtraining die Marije ons heeft gegeven en de Profile Dynamics- analyse hebben veel meer inzicht gekregen in elkaar. Naast het stuk persoonlijke ontwikkeling “feest der herkenning” zoals Marije zelf zegt, hebben we als team ook inzicht gekregen in elkaar tijdens dag 1. Dag 2 hebben we heel praktisch ingevuld in wie doet nu wat en is waar verantwoordelijk voor. Met name het grijze gebied is aan bod gekomen en we hebben met concrete heldere afspraken de training afgesloten. Zeer waardevol en zeker van te voren niet gedacht!"

TEAMONTWIKKELING

GSTALT


Nick: "Erg fijn om van je eigen mensen inzichtelijk te hebben wat hen drijft en deze drijfveren in een open setting gezamenlijk te kunnen bespreken. We hebben hiermee niet alleen een betere werksfeer gecreëerd, maar ook meer bewustwording en openere communicatie onderling."

TEAMONTWIKKELING

OPMAATZAGEN.nl


Bauke: "OPMAATZAGEN is dé online zagerij en een snel groeiende startup. We hebben in korte tijd veel verschillende nieuwe mensen met eigen karakters aangetrokken die soepel moeten kunnen gaan samenwerken. De Profile Dynamics training die Marije heeft verzorgd voor het hele team heeft ons veel inzicht gegeven in hoe de verschillende profielen het best kunnen worden ingezet. Erg waardevol!"

TEAMONTWIKKELING

YOUNGWISE


Lisette de Jong, directeur Youngwise: "Ik ben zo ongelofelijk blij dat je met ons aan de slag bent gegaan. Je aanpak is vrolijk, respectvol en zo ontzettend leerzaam. Het heeft zoveel inzicht gegeven en er was zoveel ruimte om in alle vrijheid te spreken over elkaar, het team en het eigen functioneren. Dat kan alleen als er vertrouwen is. Dat is jouw verdienste!"

OOK EENS KENNIS MAKEN?

CONTACT