Van timemanagement
tot betere communicatie

Voor ondernemers


Als ondernemer ben je ooit gestart vanaf 0, misschien al gelijk met een team, maar vaak genoeg ook alleen. Je deed alles zelf en dat was prima te doen. Maar inmiddels ben je gegroeid in omzet, opdrachten, een groter netwerk en personeel aangenomen. Hoe ga je hiermee om?

Voor teams


Inzicht in je team krijg je door inzicht in de individuele persoonlijke drijfveren. Als je weet hoe iemand het beste tot zijn of haar recht komt en het efficiëntst kan samenwerken en communiceren, dan heb je een topteam gevormd.

Voor organisaties


Wij kunnen je helpen om met een frisse blik naar uw organisatie en vraagstukken te kijken. Denk hierbij aan processen, taakverdeling, communicatie en samenwerking. Wellicht kan een aantal kleine aanpassingen in de structuur de organisatie helpen om nog beter te presteren!

 

Timemanagement


Herken je het volgende? De dagen vliegen voorbij, je wilt je mail beantwoorden en ondertussen gaat de telefoon, dan komt er een collega je kantoor binnen en je bent al bijna te laat voor het volgende overleg... Dat overleg had je eigenlijk beter voor moeten bereiden. Kortom: druk, druk, druk! Krijg weer grip op je agenda met een Timemanagement training!

Communicatie training


Communiceren, we doen het allemaal en ook 24 uur per dag. Verbaal en non-verbaal. Waarom is het dan zo moeilijk? We gebruiken veel aannames en verwachtingen. Ga voor heldere, open en eerlijke communicatie. Een training communicatie biedt uitkomst!


 

Training op maat


Klinkt je tijd efficiënter in kunnen delen, de 'ins en outs' van effectieve communicatie bijgebracht krijgen én inzicht in je persoonlijke communicatie krijgen je allemaal wel interessant in de oren? Dan kunnen we natuurlijk ook een gecombineerde training op maat verzorgen, helemaal toegespitst op jouw wensen en behoeften.

De Fitte Ondernemer


Een fit lijf en een fit bedrijf. Wanneer je allebei als doel hebt om persoonlijke groei te creëren, kan een samenwerking niet uitblijven. WOEST Training en Kas Kuppens hebben daarom de handen ineengeslagen en programma opgezet speciaal voor ondernemers.

 

Profile Dynamics


Naast trainingen werken wij ook met Profile Dynamics: zowel individueel of in teamverband. Profile Dynamics maakt drijfveren, vertaald naar een zevental kleuren, van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk. Op basis van een korte en krachtige vragenlijst ontstaat voor elke deelnemer een persoonlijk profiel.

CONTACT