Brengt teams
in balans

DRIJFVERENTRAINING

INZICHT IN JE (DROOM)TEAM


Inzicht in je bestaande of in je te vormen team krijg je door inzicht in de individuele persoonlijke drijfveren van de teamleden. Als je weet hoe iemand het beste tot zijn of haar recht komt, het beste zijn of haar kwaliteiten kan inzetten, het efficiëntst kan samenwerken en het beste kan communiceren, dan heb je een topteam gevormd. Hierbij is een persoonlijke aanpak het allerbelangrijkst!

Hoe gaat dit in zijn werk? We gaan altijd in gesprek met de ondernemer, maar ook zeker met het team. Dit kan 1 op 1, in een veilige omgeving, of in een laagdrempelige teamsessie. Uit zo'n gesprek of sessie krijgen we veel informatie die het team en ondernemer verder kunnen helpen.DRIJFVERENTRAINING


Aan de slag gaan met de drijfveren van een team vinden wij het leukste wat er is. Er is zoveel kennis bij het team en hoe is het om deze kennis te delen? Het 'TopTeam' helpen hen naar een nog hoger niveau te tillen. Op een interactieve manier gaan we aan de slag met samenwerking, processen en communicatie. Want als je team begrijpt waar je heen wilt, zul je zien dat je pas écht gaat SAMENwerken.

Daarbij zijn wij Profile Dynamics gecertificeerd: dit is een mooie tool om drijfveren middels een eenvoudige vragenlijst inzichtelijk te maken. Kas Kuppens zorgt ervoor dat er een persoonlijke rapportage wordt opgesteld van elk individueel teamlid. Dit wordt gedaan aan de hand van het invullen van een digitale vragenlijst, een proces wat ongeveer 20 minuten in beslag neemt. De persoonlijke rapportages worden met elkaar besproken en er wordt inzicht gegeven in de verschillende soorten drijfveren. Waar zitten hierbij iemands krachten? En wat zit er juist in iemands weerstand?

We zetten dit in op individueel vlak of om het hele team collectief te trainen. Bijvoorbeeld tijdens een 2-daagse teamtraining.2-DAAGSE DRIJFVERENTRAINING


Er worden 2 dagdelen ingepland naar gelang de grootte van het team. Dag 1 van de training staat in het teken van uitleg van de drijfveren- profielen. Dag 2 staat in het teken van: Wat kunnen we ermee in de praktijk? Hoe gaan we het toepassen? Het betreft een training op maat welke aan de hand van het team en de uitdagingen die er zijn, gemaakt wordt.


PRAKTISCH & TOEPASBAAR


Hierbij vinden we het belangrijk dat het interactieve trainingen zijn, waarbij voldoende ruimte is voor eigen inbreng. Daarnaast geven we veel praktische handreikingen zodat er echt iets mee gedaan kan worden in de praktijk. Uiteraard zijn het hele leuke en inspirerende trainingen, waarbij iedereen enthousiast aan slag gaat. Laagdrempelig, concreet en praktisch!


WANNEER IS EEN DRIJFVERENTRAINING NODIG?

  • Het team weet nooit waar ze aan toe zijn
  • Processen zijn niet helemaal helder
  • Er wordt niet echt samengewerkt, de communicatie ontbreekt
  • Chaos binnen de interne organisatie

Dit zijn allemaal zaken die binnen elke organisatie in meer of minder mate aan de orde zijn en waar we graag mee aan de slag gaan!WAT LEVERT HET OP?


De drijfverentrainingen van Kas Kuppens leveren rust, overzicht en plezier! En daarbij is dat stukje plezier wellicht wel het allerbelangrijkste.

BORGING


Nadat we samen aan de slag zijn gegaan, vinden wij het erg belangrijk om contact te houden. Het teamproces moet geborgd worden. Daarnaast kan de samenstelling van een team veranderen en daar moet je op blijven inspelen. Deze borging is in onze ogen een must om het tot een succes te (blijven) komen.


EEN GREEP UIT ONZE TRAININGEN

1. Procestraining

2. Communicatie

3. Timemanagement

4. De Fitte OndernemerVOOR WELKE ORGANISATIES?


Binnen onze klantenkring hebben de verschillende ondernemers één ding gemeen: er is een team! Een team is al een team vanaf 1 collega. En of je nu een tandartspraktijk hebt, aannemer bent, een webshop runt of een verzekeringskantoor leidt, dat maakt niet uit! Wij zijn er voor jou als ondernemer en natuurlijk voor jouw team.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Onze drijfverentrainingen zijn eigenlijk altijd maatwerk. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!


OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana Kas en Marije Kuppens. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

CONTACT